Voorwaarden

Algemeen

Onze koffers en grote spelen mogen enkel gebruikt worden onder toezicht van een volwassene. Wij zijn niet verantwoordelijk voor schade/letsel tijdens de huurperiode van de koffers of grote spelen. De inhoud van de koffers en spelen is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar.

Kostprijs

De huurprijs van de koffers werd vastgelegd per koffer. De waarborg van de koffers bedraagt 50 euro. De waarborg van de grote spelen wordt apart bepaald per spel. De waarborg wordt samen met de huurprijs van de koffer of de spelen op voorhand gestort.  Bij terugbezorging wordt de waarborg na het overlopen van de inhoud en toestand van de materialen teruggestort binnen de 7 dagen. Eventuele kosten worden in mindering gebracht. In de bundel van de feestkoffers wordt een overzicht van het materiaal meegegeven.

Betaling

Na reservering via mail/telefoon krijg je van ons een bevestigingsmail. Reservatie is pas definitief na storting van de huurprijs op rekeningnummer BE 35 9731 3767 2437. Annuleren kan kosteloos tot 4 weken voor de datum van verhuring.

Schade

Bij schade/verlies van de koffers en/of spelen en/of de inhoud hiervan is de klant verplicht de schade/het verlies te bekostigen. Hiervoor zal de waarborg worden aangesproken. Indien de waarborg niet voldoende is, dan betaalt de huurder het verschil bij. Dit staat los van de huurprijs van de feestkoffers en de grote spelen.

Spelletjesbundel

De spelletjesbundel wordt 1 week voor het feestje via mail doorgestuurd. Niets uit de bundel mag gekopieerd/naar derden doorgemaild worden. Er zit een afgedrukte versie van de bundel in de koffer. 

Ophalen / Terugbrengen/ Leveren van de koffer

De koffers of grote spelen kunnen één dag voor de aanvang van het feestje worden opgehaald op het afgesproken tijdstip op volgend adres: Sint-Antoniusstraat 27 te Izegem. Levering is ook mogelijk na overleg. Binnen een straal van 5 km worden hiervoor 10 euro vervoerskosten aangerekend. Per bijkomende kilometer  (heen en terug) wordt 0,3461 euro aangerekend. (Afstand wordt berekend via Google Maps). De koffers of spelen dienen terug in het bezit te zijn van Pieperdehiep tijdens de dag volgend op het feestje. Ook hier geldt dat de koffers en spelen kunnen worden geleverd of opgehaald op een afgesproken tijdstip. Bij te laat terugbrengen van de koffers wordt 10 euro per dag van de waarborg afgetrokken. Voor de spelen is dit gelijk aan de huurprijs per dag. Afwijkingen hieromtrent zijn eventueel mogelijk na voorafgaand overleg.

Extra

Onze koffers of spelen mogen niet aan derden worden doorverhuurd. De kostuums mogen niet gewassen worden. Hiervoor zorgt Pieperdehiep. Alle andere materialen uit de koffer worden netjes terugbezorgd.

Overmacht

Pieperdehiep behoudt zich het recht om in geval van overmacht de overeenkomst, te ontbinden.

Privacy

Alle gegevens van klanten dienen enkel voor intern gebruik.