De themakoffers

 

 

 

 

 

 

 

Momenteel genieten we volop van de eerste maanden samen met onze baby. Hierdoor verhuren we tijdelijk geen themakoffers of grote spelen en staan er geen workshops op het programma. Alvast bedankt voor jullie begrip!

Onze themakoffers zijn perfect voor een zorgeloos en onvergetelijk verjaardagsfeestje!  

Al onze koffers worden opgebouwd rond een centraal verhaal. Elke koffer bevat een draaiboek met originele spelletjes die goed zijn voor een ganse namiddag plezier. Daarnaast bevatten onze koffers ook nog leuke verkleedkledij, decoratie, handige steekkaarten waarop de spelletjes omschreven staan, uitdeelcadeautjes voor de genodigden, een cadeautje voor de jarige... Ontdek snel onze thema's!

De Minionkoffer (4 - 6 jaar)

Een hele enge schurk heeft vernomen waar de grootste diamant ter wereld wordt bewaard! De Minions zullen de schurk moeten helpen om de diamant te bemachtigen. Ze slagen in de opdracht maar krijgen dan autopech... Kunnen jullie de auto tijdig herstellen om zo de diamant tot bij de schurk te krijgen?! 

De Superheldenkoffer (6 - 10jaar)

De stad wordt overspoeld door schurken! Ze hebben alle superhelden gevangen genomen en teisteren de hele stad. Bevrijden jullie de superhelden uit de gevangenis? Misschien krijgen jullie in ruil wel toegang tot hun hoofdkwartier en delen ze hun superkrachten! Zijn jullie klaar om samen met hen het kwaad te bestrijden en de stad terug veilig te maken?! 

De Piratenkoffer (6 - 10 jaar)

Kapitein Blauwbaard vaart binnenkort uit over de wilde waters van de Piratenzee! Alleen kan hij echter het schip niet bemannen...  Durven jullie het aan om deel te nemen aan alle piratenproeven? Wie klimt op van landrot tot piraat en mag mee aan boord van het schip? 

De Prinsessenkoffer (6 - 10 jaar)

Prinses Klara uit Koninkrijk Rozenhemel heeft een probleem! Haar vriend, prins Karel, werd door de boze heks omgetoverd tot een kikker. Helpen jullie het geheime recept te ontrafelen om deze vloek te doorbreken? Misschien mogen jullie nadien wel mee naar het bal van de Koning...

De Indianenkoffer (6 - 10 jaar)

Het opperhoofd van de Dappere Krijgers, Dikke Springmuis is op zoek naar nieuwe Indianen voor zijn stam. Je moet echter eerst bewijzen dat je het waard bent om één van de Dappere Krijgers te worden! Welke Indianen ontrafelen het geheimschrift en doorstaan alle proeven?!

De 'Wilde Westen' koffer (6 - 10 jaar)

Oude cowboy Wilde Willy is gestorven. In zijn testament laat hij alles na aan zijn neefje Luke. Hiervoor moet hij echter een gevaarlijke tocht naar het Wilde Westen ondernemen. Hij schakelt jullie hulp in om de schatkist van zijn nonkel terug te vinden. Wie durft zich in het Wilde Westen te wagen?

De Wellnesskoffer (8 - 12 jaar)

Zin in een namiddag of avond vol meidenplezier? Dan zit je met de wellnesskoffer zeker goed! Maak je eigen gezichtsmaskertje, geniet van een voetbad en speel nagellaktwister. Ga aan de slag met de mooiste make-up en leg dit alles tot slot vast in een knotsgekke fotoshoot met je vriendinnen! 

De binnenspeelkoffer (vanaf 4 jaar)

 

Op zoek naar leuke spelletjes voor tijdens jouw vrije momenten,  een verjaardagsfeestje, een familiefeest, babyborrel, school- of lentefeest? Zin om eens wat nieuwe spelletjes uit te proberen? Huur dan nu een speelkoffer voor een leuke dag vol spelplezier.

De buitenspeelkoffer (Vanaf 4 jaar)

 

Op zoek naar leuke spelletjes voor tijdens jouw vrije momenten, een verjaardagsfeestje, een familiefeest, babyborrel, school- of lentefeest? De buitenspeelkoffer is ideaal wanneer de weergoden jullie gunstig gezind zijn! Jullie beleven gegarandeerd een dag vol spelplezier!

De waterpretkoffer (4 - 100 jaar)

 

Een stralend zonnetje aan de hemel? Tijd voor wat verfrissing met de waterpretkoffer. Met deze originele waterspelletjes beleven zowel jong als oud gegarandeerd een spetterende namiddag!